Ballet van Vlaanderen - Achter de schermen

Op ‘t Eilandje schreef men al balletgeschiedenis. Dit bijzondere, strak moderne gebouw dat zich aftekent tegen de sterke havengezichten, temidden van een trendy buurt in opgang is niet alleen een theaterzaal, maar meteen ook een artistiek bolwerk. De ontdekking waard!

Locatie

Antwerpen 2000 Kattendijkdok - Westkaai 16 Ballet Van Vlaanderen

balletgeschiedenis. Dit bijzondere, strak moderne gebouw dat zich aftekent tegen de sterke havengezichten, temidden van een trendy buurt in opgang is niet alleen een theaterzaal, maar meteen ook een artistiek bolwerk. De ontdekking waard!
Donderdag 4 juni worden we om 10u verwacht aan Kattendijkdok - Westkaai 16 - 2000 Antwerpen voor een rondleiding ‘achter de schermen’.

Wil je erbij zijn, schrijf je dan snel in, er kunnen max 20 deelnemers de rondleiding volgen. En wie erbij was op de rondleiding ‘Achter de Gordijnen van de Opera’ weet dat ook dit een fijne begeleide voormiddag wordt.
Iedereen gaat individueel, we spreken ter plaatse af om 09.50u . Het Eilandje is gemakkelijk bereikbaar met tram 7 vanuit Mortsel.

Praktisch

Doelgroep
Volwassenen (+18j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
10.00

Leden Gezinsbond betalen €10,00 pp (lidnummer vermelden)
Niet-leden betalen €14,00 pp

Inschrijven

Inschrijven kan via
verbeeck_katrien@hotmail.com
of via onderstaand deelnameformulier
U ontvangt steeds een bevestigende mail, uw inschrijving is definitief na betaling.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Wo Feb 26
Locatie

Lint

Do Feb 27
Locatie

Lint