LEIF - LevensEinde Informatie Forum

Levenseinde van jezelf, ouders of naasten, elk van ons wordt er ooit mee geconfronteerd. Wat kan je plannen ? Welke formulieren zijn de juiste en moet ik alles registreren ? Veel vragen die kunnen beantwoord worden op deze avond. Leif-arts Gerlinde Wijnen geeft de info aan de hand van voorbeelden en verhalen en met heel veel respect voor het thema en alle gevoeligheden die erbij komen kijken.

Locatie

Kontich 2550 Antwerpsestraat Altena-kapel

Levenseinde van jezelf, of ouders of naasten, elk van ons wordt er ooit mee geconfronteerd. Wat kan je nu al plannen ? Welke formulieren zijn de juiste ? Moet ik alles registreren ? Veel vragen die kunnen beantwoord worden op deze avond.
Leif-arts Gerlinde Wijnen geeft de info aan de hand van veel voorbeelden en met verhalen en met heel veel respect voor het thema en alle gevoeligheden die erbij komen kijken. Door informatie te geven over het thema hopen we iedereen steun en houvast te geven om in gesprek te gaan met naasten over vroegtijdige zorgplanning.

Praktisch

Doelgroep
Volwassenen (+18j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
Gratis

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Wo Feb 26
Locatie

Lint

Do Feb 27
Locatie

Lint